Concurs contes en pallarés

Amb tant temps tancats a casa, segur que a algú li ha agafat per escriure un conte… Si ets una d’aquestes persones, l’Associació Cultural Cambuleta té un repte per tu!

Organitzem el 1er CONCURS DE CONTES INFANTILS EN PALLARÈS CAMBULETA

Et proposem que ens enviïs un conte, de temàtica lliure, escrit en pallarès (a les bases expliquem els requisits) per ser publicat a finals d’any a la col·lecció de contes infantils Cambuleta.

Bases del concurs

  1. El premi és obert a tothom.
  2. S’hi pot participar amb un únic conte destinat a infants. Aquest ha de ser inèdit.
  3. El conte ha de contenir un mínim de 30 mots o expressions pallareses. A més, l’autor/a ha d’estar disposat a acceptar que es modifiqui el text original per adaptar-lo al parlar pallarès.
  4. El conte ha de tenir una extensió màxima de 5000 caràcters amb espais.
  5. S’han d’enviar en un document word adjunt a l’adreça cambuleta@cambuleta.cat. Hi ha de constar el nom de la persona participant (el nom real, no un pseudònim) i el seu telèfon de contacte.
  6. Els contes seran seleccionats per un jurat format per 6 persones: 3 membres de l’Associació Cultural Cambuleta; Rosendo Manrique, responsable de la Biblioteca de Sort; Marta Farré, responsable de la llibreria La Singratalla de Tremp, especialitzada en literatura infantil i juvenil; i Sandra Lobón, psicopedagoga especialitzada en literatura infantil i juvenil i promotora del Festival Lo Llumener i l’associació La Contra, contrabandistes de Lletres.
  7. El conte seleccionat rebrà un premi de 400€ i es publicarà a finals de 2020 dins la col·lecció de contes infantils Cambuleta.
  8. El termini de presentació comença el dia 23 d’abril i acabarà el 23 de juny de 2020.
  9. El premi es farà públic el 23 de juliol de 2020, dia en què està previst que se celebri la Diada de Sant Jordi excepcional d’enguany.
  10. El premi es pot declarar desert.